Ergebnis 18.671 bis 18.680 von 21732
Was gab es denn heute bei Euch zu essen?
Erstellt von Mang-gon-Jai, 04.05.2002, 12:53 Uhr · 21.731 Antworten · 1.418.904 Aufrufe
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05.02.16, 20:49 #18671
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250.000 - 300.000 scoville für habaneros sind schon heftig genug.
Chili pepper Scoville Units Tomaat 0 Paprika 0 Banana Supreme 0 ..... F1 0 Jimmy Nardello 0 Trinidad Perfume ~ 500 Tobago Seasoning ~ 500 Santa Fe Grande 500 ~ 750 Numex Suave Orange ~ 850 Numex Suave Red ~ 850 Golden Greek Pepperoncini ~ 1000 NuMex Joe E. Parker 800 ~ 1000 Romanian Hot 800 ~ 1400 Mulato Isleno 1000 ~ 1500 Ancho Grande 1000 ~ 1500 Georgia Flame ~ 1500 Costeno Amarillo 1200 ~ 2000 Pasilla Bajio 1000 ~ 2000 Goat Horn ~ 2000 Anaheim 500 ~ 2500 Numex Big Jim 500 ~ 2500 Poinsettia 1300 ~ 2500 Guajillo ~ 3000 Cascabella 1500 ~ 4000 Caloro 1000 ~ 5000 Navaho 1000 ~ 5000 Numex Centennial 1000 ~ 5000 Large Red Cherry 2500 ~ 5000 Ubatuba Cambuci ~ 5000 Fresno 2500 ~ 8000 Jalapeno 2500 ~ 8000 Jalapeno Early 2500 ~ 8000 Jalapeno Purple 2500 ~ 8000 Jaloro 2500 ~ 8000 Kung Pao ~ 10.000 Black Hungarian 5000 ~ 10.000 Hungarian Hot Wax 5000 ~ 10.000 Bishop's Crown 5000 ~ 15.000 Purple Serrano 8000 ~ 22.000 Serrano 8000 ~ 22.000 Fish Pepper 5000 ~ 30.000 New Delhi Long 5000 ~ 30.000 ..... Pepper 5000 ~ 30.000 Bolivian Rainbow 5000 ~ 30.000 Hot Portugal 5000 ~ 30.000 Onza 5000 ~ 30.000 Orozco 5000 ~ 30.000 Royal Black 5000 ~ 30.000 Bulgarian Carrot 12.000 ~ 30.000 Chile de Arbol 15.000 ~ 30.000 Thai Bangkok Upright 15.000 ~ 30.000 Thai Hot Culinary 25.000 ~ 40.000 Lemon Drop 30.000 - 50.000 Aji Red 30.000 - 50.000 Cayenne Long Slim 30.000 - 50.000 Cayenne Purple 30.000 - 50.000 Cayenne Thick 30.000 - 50.000 Golden Cayenne 30.000 - 50.000 Rocoto Orange 30.000 - 50.000 Rocoto Red 30.000 - 50.000 Satans Kiss 40.000 - 50.000 Aji Amarillo 40.000 ~ 50.000 Numex Pinata 45.000 ~ 50.000 Chi-Chien ~ 70.000 Prairie Fire ~ 70.000 Tabasco 30.000 ~ 70.000 Ring of Fire 70.000 ~ 85.000 Thai Burapa 50.000 ~ 100.000 Thai Chile 50.000 ~ 100.000 Tepin 50.000 ~ 100.000 Numex Twilight ~ 100.000 Thai Dragon 75.000 ~ 140.000 Jamaican Hot Yellow 100.000 ~ 200.000 Jamaican Hot Red 100.000 ~ 200.000 African Bird's Eye Chili 100.000 ~ 225.000 Burkina Yellow 100.000 - 325.000 Fatalii 125.000 ~ 325.000 Madame Jeanette 125.000 ~ 325.000 Devil’s Tongue 125.000 ~ 325.000 Habanero Mustard 150.000 ~ 325.000 Habanero Orange 150.000 ~ 325.000 Habanero Peach 150.000 ~ 325.000 Habanero Red 150.000 ~ 325.000 Habanero White 150.000 ~ 325.000 Scotch Bonnet Orange 150.000 ~ 325.000 Scotch Bonnet Red 150.000 ~ 325.000 Scotch Bonnet Yellow 150.000 ~ 325.000 Habanero Golden 300.000 ~ 400.000 Habanero Chocolate 300.000 ~ 425.000 Caribbean Red ~ 445.000 Red Savina ~ 577.000 7 Pod Yellow 800.000 ~ 1.000.000 7 Pod Red 800.000 ~ 1.000.000 Trinidad Scorpion 800.000 ~ 1.000.000 Naga Morich ~ 1.000.000 Bhut Jolokia 800.000 ~ 1.001.300 Bhut Jolokia Chocolate 800.000 ~ 1.001.300 Pure Capsaicin 15 ~ 16,000,000
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05.02.16, 20:50 #18672
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250.000 - 300.000 scoville für habaneros sind schon heftig genug.
Chili pepper Scoville Units Tomaat 0 Paprika 0 Banana Supreme 0 ..... F1 0 Jimmy Nardello 0 Trinidad Perfume ~ 500 Tobago Seasoning ~ 500 Santa Fe Grande 500 ~ 750 Numex Suave Orange ~ 850 Numex Suave Red ~ 850 Golden Greek Pepperoncini ~ 1000 NuMex Joe E. Parker 800 ~ 1000 Romanian Hot 800 ~ 1400 Mulato Isleno 1000 ~ 1500 Ancho Grande 1000 ~ 1500 Georgia Flame ~ 1500 Costeno Amarillo 1200 ~ 2000 Pasilla Bajio 1000 ~ 2000 Goat Horn ~ 2000 Anaheim 500 ~ 2500 Numex Big Jim 500 ~ 2500 Poinsettia 1300 ~ 2500 Guajillo ~ 3000 Cascabella 1500 ~ 4000 Caloro 1000 ~ 5000 Navaho 1000 ~ 5000 Numex Centennial 1000 ~ 5000 Large Red Cherry 2500 ~ 5000 Ubatuba Cambuci ~ 5000 Fresno 2500 ~ 8000 Jalapeno 2500 ~ 8000 Jalapeno Early 2500 ~ 8000 Jalapeno Purple 2500 ~ 8000 Jaloro 2500 ~ 8000 Kung Pao ~ 10.000 Black Hungarian 5000 ~ 10.000 Hungarian Hot Wax 5000 ~ 10.000 Bishop's Crown 5000 ~ 15.000 Purple Serrano 8000 ~ 22.000 Serrano 8000 ~ 22.000 Fish Pepper 5000 ~ 30.000 New Delhi Long 5000 ~ 30.000 ..... Pepper 5000 ~ 30.000 Bolivian Rainbow 5000 ~ 30.000 Hot Portugal 5000 ~ 30.000 Onza 5000 ~ 30.000 Orozco 5000 ~ 30.000 Royal Black 5000 ~ 30.000 Bulgarian Carrot 12.000 ~ 30.000 Chile de Arbol 15.000 ~ 30.000 Thai Bangkok Upright 15.000 ~ 30.000 Thai Hot Culinary 25.000 ~ 40.000 Lemon Drop 30.000 - 50.000 Aji Red 30.000 - 50.000 Cayenne Long Slim 30.000 - 50.000 Cayenne Purple 30.000 - 50.000 Cayenne Thick 30.000 - 50.000 Golden Cayenne 30.000 - 50.000 Rocoto Orange 30.000 - 50.000 Rocoto Red 30.000 - 50.000 Satans Kiss 40.000 - 50.000 Aji Amarillo 40.000 ~ 50.000 Numex Pinata 45.000 ~ 50.000 Chi-Chien ~ 70.000 Prairie Fire ~ 70.000 Tabasco 30.000 ~ 70.000 Ring of Fire 70.000 ~ 85.000 Thai Burapa 50.000 ~ 100.000 Thai Chile 50.000 ~ 100.000 Tepin 50.000 ~ 100.000 Numex Twilight ~ 100.000 Thai Dragon 75.000 ~ 140.000 Jamaican Hot Yellow 100.000 ~ 200.000 Jamaican Hot Red 100.000 ~ 200.000 African Bird's Eye Chili 100.000 ~ 225.000 Burkina Yellow 100.000 - 325.000 Fatalii 125.000 ~ 325.000 Madame Jeanette 125.000 ~ 325.000 Devil’s Tongue 125.000 ~ 325.000 Habanero Mustard 150.000 ~ 325.000 Habanero Orange 150.000 ~ 325.000 Habanero Peach 150.000 ~ 325.000 Habanero Red 150.000 ~ 325.000 Habanero White 150.000 ~ 325.000 Scotch Bonnet Orange 150.000 ~ 325.000 Scotch Bonnet Red 150.000 ~ 325.000 Scotch Bonnet Yellow 150.000 ~ 325.000 Habanero Golden 300.000 ~ 400.000 Habanero Chocolate 300.000 ~ 425.000 Caribbean Red ~ 445.000 Red Savina ~ 577.000 7 Pod Yellow 800.000 ~ 1.000.000 7 Pod Red 800.000 ~ 1.000.000 Trinidad Scorpion 800.000 ~ 1.000.000 Naga Morich ~ 1.000.000 Bhut Jolokia 800.000 ~ 1.001.300 Bhut Jolokia Chocolate 800.000 ~ 1.001.300 Pure Capsaicin 15 ~ 16,000,000
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05.02.16, 20:51 #18673
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05.02.16, 20:52 #18674
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05.02.16, 20:52 #18675
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BUHT JOLOKIA heissen die Dinger
Untill 2011 this was the hottest pepper in the world! With Scoville Units between 800.000 ~ 1.001.300 you can call this pepper nuclear. One drop of extract from this pepper needs one million drops of water to no longer be perceived as sharp. This chili pepper is a whopping 125 times hotter than a Jalapeno! This pepper comes from north-eastern India, particularly Assam, Nagaland and Manipur. Bhut Jolokia (or Naga Jolokia, Ghost Pepper) is twice as hot as the previous champ, the Red Savina, and was recorded in the Guinness Book of Records as the world’s hottest pepper. The plants can grow up to 45-120 cm. The pods are 5 to 8.5 cm in length and 2.5 to 3 cm width. The Bhut Jolokia loves heat and humidity, but with a little extra care and love it will grow well in a cooler climate. Germination time is similar to the Habanero peppers, so it will take longer than others. Do not despair if you don’t see anything after 3 weeks! The Bhut Jolokia has a long growing season. From this species it’s known that some flowers of the plant can fall off.
Use plastic gloves when handling this pepper. Use is entirely at your own risk
Dried Bhut Jolokia also available!
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05.02.16, 20:56 #18676
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Danke für die Übersicht, Tabasco hat übrigens unter 15.000 Scoville. Nurmal zum Vergleich.
Trotzdem: Eine Prise Bii-/(Bhut?) Jolokia (1,3 Mio) in der Suppe oder im Salat lässt sich durchaus ertragen.........
Nur die Harten kommen in den Garten.
Zur Not tut's auch der kleine Vogelaugen-Chili in Thailand.
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05.02.16, 21:00 #18677
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05.02.16, 21:02 #18678
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Ob Bii oder Bhut, beide sind gleich scharf und nehmen sich nicht viel. Lecker sind sie.
Zitat Wiki:
The bhut jolokia (Assamese: ভোট-জলকীয়া, IPA: [ˈbʱʊt.zɔˌlɔkiˌja]), also known as bih jolokia, u-morok, ghost pepper, red naga, Naga Jolokia, and ghost chili, is an interspecific hybrid chili pepper cultivated in the Indian states of Arunachal Pradesh, Assam, Nagaland and Manipur.[1][2] It is a hybrid of C. chinense and C. frutescens genes.[3]
In 2007, Guinness World Records certified that the ghost pepper was the world's hottest chili pepper, 400 times hotter than Tabasco sauce. The ghost chili is rated at more than 1 million Scoville heat units (SHUs). However, the ghost chili was shortly superseded by the Infinity chili in 2011, followed by the Naga Viper, the Trinidad moruga scorpion in 2012, and the Carolina Reaper on August 7, 2013.[4]
https://en.wikipedia.org/wiki/Bhut_jolokia
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05.02.16, 21:03 #18679
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Röchel, hör mir bloß uff mit den Dingern ... meine Frau kostete experimentmäßig damit mal rum , verbaut in selbstgemachten Chips in Nordindien
Danach gabs kein Wasser mehr zum Löschen im ganzen Kaff ... glaub die deutsche Entwicklungshilfe mußte dann nen neuen Brunnen bohren ...
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05.02.16, 21:04 #18680
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Ich dachte, Bielefeld existiert gar nicht 5555555
Zitat:
http://www.rp-online.de/digitales/in...-aid-1.2188678
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